İş ilanları, İş Başvuruları, Personel Alımları – İsimOlsa.Com
2014 Bankaların Personel Alımı Sınav Tarihleri
Yazar: - 09 Ocak 2014
2.542
0

Yıl yıl büyüyüş gösteren ülkemizdeki bankalar, yeni açılacak şubelere personel alımı gerçekleştireceklerdir. Ancak bu alımlar bankaların düzenleyecekleri sınavlar neticesinde gerçekleşecek ve bankalarda çalışma fırsatını yakalayan adaylar belli olacaktır. Peki 2014'te hangi banka kaç personel alımı gerçekleştirecek, hangi bankanın sınav tarihi ne zaman? İşte tüm bu soruların yanıtını vermeye çalıştık.

Bankalar her yıl yaptıkları gibi bu yılda bu konuya dair bir toplantı düzenleyerek çeşitli kararlar aldı. Toplantının neticesinde Türkiye genelinde 500 yeni banka şubesi açılacak ve bu şubelerde çalışacak 50 bin kişiye ihtiyaç duyduğu söylenildi. Peki hangi banka kaç personel alımı yapacak?

Akbank 2 binden fazla insana yeni iş imkanı sunarken, Garanti bankası 3 binin üzerinde kişiye iş olanağı tanıyacaktır. 1.500, Odeabank 1000 kişilik kadrosunu 2000'e yükseltmeyi hedeflemektedir. Odeabank ile aynı yükselişi gerçekleştirecek olan İNG Bank ise 5 bin kişilik kadrosuna 1000 kişi katarak 6000 kişilik bir kadroyla yoluna devam etmeyi hedeflemektedir. Şekerbank 1000, Kuveyt Türk 750 , Bank Asya 500 yeni personel alımı gerçekleştirecek 2014 yılında. Şube sayısını 960'a yükselten Yapı Kredi ise 600 yeni personel alımı gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

En çok personel alımını yapacak lider banka ise devlet bankası olarak bilinen Ziraat Bankası gibi gözüküyor. 5 bine yakın yeni kişiye iş imkanı sağlayacak olan banka, 2014'te büyük bir büyüyüş beklemektedir.  Sınav tarihleri ise henüz belli değildir. Personel alımı gerçekleşeceği esnada banka resmi web sitesi üzerinden personel alımını duyurmakta ve sınav tarihi belirlemektedir.

Bir önceki yazımız olan Yapı Kredi Güvenlik Görevlisi Alımı başlıklı makalemizde , ve hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

five − one =